Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni şapka giymek

Rüyada yeni şapka giymek

Rüyada yeni şapka giymek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni şapka giymek gördüyseniz:

  • Beklenmedik değişiklikler duygusal gerilimler yaratabilir.

Rüyada yeni şapka giymek güven kaybına uğrayacağına, hayatının tamamen altüst olacağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına tabir olunur.

Rüyada yeni şapka almak konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulur.

Rüyada yeni şapka görmek ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada yeni şapka takmak kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fötr şapka giymek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine tabir olunur.

Rüyada bebeğe şapka giydirmek yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz şapka giymek yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, çok başarılı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada asker şapkası giymek başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments