Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fötr giymek

Rüyada fötr giymek

Rüyada fötr giymek kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, zaferlere doymayacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına yorulur.

Rüyada fötr giymek gördüyseniz:

  • Aktif olmaya çalışmalı, işlerinizi zamanında bitirmek için gerekli çabayı sarf etmelisiniz.

Rüyada fötr şapka giymek hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada fötr giymek mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada fötr şapka takmak üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine işarettir.

Rüyada fötr şapka görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına yorulur.

Rüyada turuncu tişört giymek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada imam kıyafeti giymek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renk pantolon giymek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada gelinliğin altına kırmızı ayakkabı giymek hacetinizin giderilmesine, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments