Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başına şapka giymek

Rüyada başına şapka giymek

Rüyada başına şapka giymek sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada başına şapka giymek gördüyseniz:

  • Olup biten şeyleri anlamakta zorlanabilir veya şaşırtıcı olayları izlemek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada başına şapka giymek zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine tabir olunur.

Rüyada başa beyaz şapka takmak başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, çok büyük adımlar atacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine işaret eder.

Rüyada başa şapka takmak ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, korkularının sona ereceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının başında şapka görmek zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada başına şapka takmak sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine delalettir.

Rüyada birinin başında şapka görmek kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada başında şapka görmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada başında kırmızı bir şapka olduğunu görmek başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments