Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fotoğraflara bakmak

Rüyada fotoğraflara bakmak

Rüyada fotoğraflara bakmak sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada fotoğraflara bakmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler yapması gereken şeyleri yapmaktan veya görevleriniz yerine getirmekten ya da işleri tamamlamaktan imtina ediyor olabilirler.

Rüyada başkasının fotoğrafına bakmak dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, yaraların merheminin bulunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada fotoğrafa bakmak meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, ele geçen kazancın azalacağına işarettir.

Rüyada kendi fotoğrafını bakmak çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi fotoğraflarına bakmak işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada fotoğrafına bakmak hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefonda fotoğraf bakmak iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fotoğraflara bakmak sıkıntılarını üzerinden atacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün fotoğrafına bakmak ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments