Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün fotoğrafına bakmak

Rüyada ölünün fotoğrafına bakmak

Rüyada ölünün fotoğrafına bakmak karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, makamının yükseleceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün fotoğrafına bakmak gördüyseniz:

  • Bazı bedeller ödememek için bazı kişileri hayal kırıklığına uğratmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada ölünün fotoğrafına bakmak başarılı adımlar atacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada kendi fotoğrafını bakmak teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada fotoğrafına bakmak çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına alamet eder.

Rüyada eski fotoğrafa bakmak bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada fotoğraflara bakmak eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fotoğraf bakmak ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir fotoğrafa bakmak üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fotoğrafa bakmak gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments