Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi fotoğraflarına bakmak

Rüyada kendi fotoğraflarına bakmak

Rüyada kendi fotoğraflarına bakmak aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, yeni yatırımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada kendi fotoğraflarına bakmak gördüyseniz:

  • Kulağınıza gelen bazı bilgiler ilerleme sağlayamadığınız konularda zihin açıcı olabilir.

Rüyada ölünün fotoğrafına bakmak dertlerine derman arayacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine işarettir.

Rüyada başkasının fotoğrafına bakmak teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada bir fotoğrafa bakmak üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına alamet eder.

Rüyada telefonda fotoğraf bakmak iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına rivayet eder.

Rüyada fotoğraf bakmak hayattan yana yüzünün güleceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, moralin bozulacağına delalettir.

Rüyada kendi fotoğraflarına bakmak ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına rivayet eder.

Rüyada eski fotoğrafa bakmak kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine inanılır.

Rüyada kendi fotoğrafına bakmak kendini her konuda geliştireceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments