Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi fotoğrafını bakmak

Rüyada kendi fotoğrafını bakmak

Rüyada kendi fotoğrafını bakmak kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına delalet eder.

Rüyada kendi fotoğrafını bakmak gördüyseniz:

  • Sizi tatmin etmeyen veya keyif vermeyen iş, anlaşma, ilişki veya iş birliklerini sonlandırabilirsiniz.

Rüyada fotoğraf bakmak bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi fotoğrafına bakmak kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, sıkıntılarını çözeceğine işarettir.

Rüyada kendi fotoğrafını bakmak hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, istenen herşeye kavuşulacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına delalet eder.

Rüyada başkasının fotoğrafına bakmak herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına işaret etmektedir.

Rüyada fotoğrafa bakmak rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin fotoğrafına bakmak fırsatların istenmeden harcanacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin fotoğrafına bakmak gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir fotoğrafa bakmak her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments