Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonda fotoğraf bakmak

Rüyada telefonda fotoğraf bakmak

Rüyada telefonda fotoğraf bakmak kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, bol bol hayır duası alınacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına alamet eder.

Rüyada telefonda fotoğraf bakmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanların hak ettiğiniz karşılığı vermeden sizden çok fazla çalışma beklediklerini düşünebilirsiniz.

Rüyada telefonda fotoğraf bakmak öz güven kazanacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir fotoğrafa bakmak yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına işaret eder.

Rüyada birinin fotoğrafına bakmak bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada fotoğraf bakmak yurtdışına gidileceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına yorulur.

Rüyada fotoğrafına bakmak hayırlı bir karar verileceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada fotoğraflara bakmak her daim bereketli işler yapacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, aksiliklerin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada fotoğraf albümüne bakmak yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi fotoğraflarına bakmak yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, hayatın yoluna gireceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments