Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının fotoğrafına bakmak

Rüyada başkasının fotoğrafına bakmak

Rüyada başkasının fotoğrafına bakmak moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, insanları kıracağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine delalettir.

Rüyada başkasının fotoğrafına bakmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan yeni haberlere göre yeni planlar yapmanız gerekebilir.

Rüyada kendi fotoğrafına bakmak çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına yorulur.

Rüyada fotoğrafa bakmak rahat edileceğine, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine inanılır.

Rüyada başkasının fotoğrafına bakmak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine delalet eder.

Rüyada telefonda fotoğraf bakmak elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, çok daha mutlu olunacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine inanılır.

Rüyada birinin fotoğrafına bakmak yeni yatırımlar yapacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada eski fotoğrafa bakmak dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına delalettir.

Rüyada fotoğraf bakmak keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, en zor zamanda yalnız kalacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine işarettir.

Rüyada bir fotoğrafa bakmak fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, uygulayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments