Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fotoğrafına bakmak

Rüyada fotoğrafına bakmak

Rüyada fotoğrafına bakmak borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, evlatlarından hayır bulacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, hırpalanacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, çektiği zorlukların biteceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine delalettir.

Rüyada fotoğrafına bakmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizinle görüşme konusunda isteksizlik gösteriyorsa ilişkiyi gözden çıkarma zamanı gelmiş olabilir.

Rüyada bir fotoğrafa bakmak ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin fotoğrafına bakmak sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, yalnız kalmak isteyeceğine, kapanan bütün kapıların açılacağına alamet eder.

Rüyada başkasının fotoğrafına bakmak daha büyük işler için bir örnek olacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, sorunların ve dertlerin biteceğine işarettir.

Rüyada birinin fotoğrafına bakmak arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına alamet eder.

Rüyada fotoğrafına bakmak hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada fotoğraflara bakmak sürekli bağırıp çağıracağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi fotoğrafını bakmak kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına delalettir.

Rüyada fotoğraf albümüne bakmak mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments