Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fotoğrafa bakmak

Rüyada fotoğrafa bakmak

Rüyada fotoğrafa bakmak ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, şartlarının da zenginleşeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, hayattan yana umudunun kırılacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada fotoğrafa bakmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren konularla yakından ilgilisiniz.

Rüyada eski fotoğrafa bakmak hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına inanılır.

Rüyada fotoğrafa bakmak büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına tabir olunur.

Rüyada kendi fotoğraflarına bakmak sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin fotoğrafına bakmak muradın gerçekleşeceğine, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, birçok iş kapısının açılacağına yorulur.

Rüyada fotoğraflara bakmak tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün fotoğrafına bakmak hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, her anlamda feraha kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada fotoğrafına bakmak yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, borçların kısa sürede kapanacağına delalettir.

Rüyada fotoğraf bakmak aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments