Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fotoğrafını başkasının elinde görmek

Rüyada fotoğrafını başkasının elinde görmek

Rüyada fotoğrafını başkasının elinde görmek iş hayatında çok zarar edileceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, işlerinin hızlanacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, bir sebeple başka yollar aranacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada fotoğrafını başkasının elinde gördüyseniz:

  • Duygularınızı ortaya sermeniz olumlu karşılık görebilir.

Rüyada fotoğrafını başkasının elinde görmek sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, işlerinizin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada elinde fotoğraf makinesi görmek kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinde kendi fotoğrafını görmek yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına alamet eder.

Rüyada kendi fotoğrafını başkasının elinde görmek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi fotoğrafını elinde görmek yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine delalet eder.

Rüyada elinde fotoğraf görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinle fotoğraf çekmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada fotoğraf çekmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments