Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde kendi fotoğrafını görmek

Rüyada elinde kendi fotoğrafını görmek

Rüyada elinde kendi fotoğrafını görmek çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, istediği gibi yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde kendi fotoğrafını gördüyseniz:

  • Verimli ya da işlevsel olmayan anlaşmalardan, ilişkilerden veya düzenlemelerden kurtulmanızı sağlayabilecek gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada elinde kendi fotoğrafını görmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine işarettir.

Rüyada elinde fotoğraf makinesi görmek manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinde fotoğraf görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, hayatının daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Rüyada kendi fotoğrafını başkasının elinde görmek deniz aşırı işler yapılacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, korkularını yeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi fotoğrafını elinde görmek yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına inanılır.

Rüyada fotoğrafını başkasının elinde görmek dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin fotoğrafını görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin fotoğrafını görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments