Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde fotoğraf makinesi görmek

Rüyada elinde fotoğraf makinesi görmek

Rüyada elinde fotoğraf makinesi görmek yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına delalet eder.

Rüyada elinde fotoğraf makinesi gördüyseniz:

  • Gelişmelerin hızına ayak uyduramadığınız için olaylar öncelikle size hoş olmayan sürprizler gibi geliyor.

Rüyada elinde fotoğraf makinesi görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, moralinin bozulacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı fotoğraf makinesi görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, onlardan taraf hayır göreceğine, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesi görmek zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada fotoğraf makinesi hediye almak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada kırık fotoğraf makinesi görmek işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına işarettir.

Rüyada fotoğraf makinesi hediye aldığını görmek şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozuk fotoğraf makinesi görmek çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine alamet eder.

Rüyada profesyonel fotoğraf makinesi görmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments