Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinle fotoğraf çekmek

Rüyada sevdiğinle fotoğraf çekmek

Rüyada sevdiğinle fotoğraf çekmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinle fotoğraf çekmek gördüyseniz:

  • Siz dahil herkes belli konularda niçin anlaşılamayacağı üzerine fikirlerini beyan konusunda yarış içerisinde olabilir.

Rüyada sevdiğinin fotoğrafını çekmek anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinle fotoğraf çekmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada karda fotoğraf çekmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına tabir olunur.

Rüyada birini fotoğraf çekmek rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, dertlerin son bulacağına yorulur.

Rüyada telefonla fotoğraf çekmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birinin fotoğrafını çekmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına tabir olunur.

Rüyada ayın fotoğrafını çekmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada ünlü biriyle fotoğraf çekmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, çok iyi işler ortaya konacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments