Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi fotoğrafını başkasının elinde görmek

Rüyada kendi fotoğrafını başkasının elinde görmek

Rüyada kendi fotoğrafını başkasının elinde görmek duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, uzun sohbetler edeceğine, çok büyük borçlar alacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına delalettir.

Rüyada kendi fotoğrafını başkasının elinde gördüyseniz:

  • Becerilerinizi ön plana çıkartıp güven duygusunu da yakalarsanız daha başarılı projelere imza atabilirsiniz.

Rüyada elinde fotoğraf görmek hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kendi fotoğrafını başkasının elinde görmek atılan adımların zarar vereceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına inanılır.

Rüyada fotoğrafını başkasının elinde görmek eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, canla başla çalışacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına inanılır.

Rüyada elinde fotoğraf makinesi görmek maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine işarettir.

Rüyada kendi fotoğrafını elinde görmek büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, tövbelerinin kabul olacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine yorulur.

Rüyada elinde kendi fotoğrafını görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, helal rızık elde edeceğine, mutluluk gözyaşı dökeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski fotoğraflarını görmek Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına işarettir.

Rüyada vesikalık fotoğraf görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevinçli haberler alınacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments