Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi fotoğrafını elinde görmek

Rüyada kendi fotoğrafını elinde görmek

Rüyada kendi fotoğrafını elinde görmek nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, sağlıklı bir kişi olmaya, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, hayırlı haberler duyacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi fotoğrafını elinde gördüyseniz:

  • Bazı konuların geri dönüşü harcanılan zamana veya enerjiye değmiyor olabilir.

Rüyada fotoğrafını başkasının elinde görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada elinde fotoğraf görmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, kötüyse düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada elinde kendi fotoğrafını görmek iş konusunda değişiklikler yapılacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, sorunlarının birken beş olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi fotoğrafını başkasının elinde görmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, sıkılacağı bir haber almaya, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada kendi fotoğrafını elinde görmek büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinde fotoğraf makinesi görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, ticaretin önünün açılacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyle fotoğraf çekilmek sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin fotoğrafını çekmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments