Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fotoğraf çekmek

Rüyada fotoğraf çekmek

Rüyada fotoğraf çekmek kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, can sıkıntısının geçeceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fotoğraf çekmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinizin sabit fikir halina dönüşmemesi gerekiyor.

Rüyada fotoğraf çekmek çektirmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının fotoğrafını çekmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin fotoğrafını çekmek kişinin sıkıntılarından arınacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada habersiz fotoğraf çekmek hayallerin gerçekleştirileceğine, hoş muhabbette olacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabenin fotoğrafını çekmek hastalıklarının son bulacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada başbakanla fotoğraf çekmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına işaret etmektedir.

Rüyada düğünde fotoğraf çekmek bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına delalet eder.

Rüyada fotoğraf çekmek ve çekinmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, gün sayacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments