Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde fotoğraf görmek

Rüyada elinde fotoğraf görmek

Rüyada elinde fotoğraf görmek işlerin yoluna sokulacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, dertlerinin günden güne artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Rüyada elinde fotoğraf gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizi istemediğiniz şeyler yapmaya zorlamasına izin vermeyin.

Rüyada fotoğrafını başkasının elinde görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada elinde fotoğraf görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına işaret eder.

Rüyada elinde fotoğraf makinesi görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada kendi fotoğrafını elinde görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine rivayet eder.

Rüyada elinde kendi fotoğrafını görmek gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi fotoğrafını başkasının elinde görmek zor ve kötü günlerden geçeceğine, mal veya dünyalığına gelecek zarara, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine inanılır.

Rüyada başkası tarafından fotoğraf çekilmek çok büyük bir işin başına getirilmeye, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çektirmek kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments