Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada folluktan yumurta toplamak

Rüyada folluktan yumurta toplamak

Rüyada folluktan yumurta toplamak kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, mutlu olacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada folluktan yumurta toplamak gördüyseniz:

  • Eğlenceli ya da romantik planlar, alışverişler veya arkadaşlarla geçirilecek zaman ruhunuzu rahatlatmanıza yardım edebilir.

Rüyada folluktan yumurta toplamak vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, dinen sakıncalı bir iş işlediğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret eder.

Rüyada folluktan yumurta görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada follukta yumurta görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada yumurta ve folluk görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada folluk görmek kazancının da hiç eksilmeyeceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada yumurta topladığını görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düşüreceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına işarettir.

Rüyada kaz yumurtası toplamak dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada ahırdan yumurta toplamak işinin ehli olacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments