Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaz yumurtası toplamak

Rüyada kaz yumurtası toplamak

Rüyada kaz yumurtası toplamak çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, maddi yükünün artacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya işarettir.

Rüyada kaz yumurtası toplamak gördüyseniz:

  • Bazı plan, program ya da sözleşmeler düşünüldüğü kadar cazip ya da tam olmayabilir.

Rüyada kaz yumurtası toplamak beklentilerin gerçekleşeceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük kaz yumurtası görmek sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık kaz yumurtası görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine delalettir.

Rüyada kaz ve yumurta görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına işaret eder.

Rüyada kaz yumurtası yemek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaz yumurtası almak hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaz yumurtası görmek hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine rivayet eder.

Rüyada kaz ve yumurtasını görmek güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, sözünde duracağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments