Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta ve folluk görmek

Rüyada yumurta ve folluk görmek

Rüyada yumurta ve folluk görmek insanlardan takdir toplayacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, hayatının iplerini eline alacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, başarılarının düşeceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine işarettir.

Rüyada yumurta ve folluk gördüyseniz:

  • Eskileri atarak yeni şeyler için yer bulabilirsiniz.

Rüyada follukta yumurta görmek düşman hususunda keder ve üzüntüye, saadete ereceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada folluktan yumurta görmek hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada folluktan yumurta toplamak evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, maddi sorunlarının artacağına işaret eder.

Rüyada yumurta ve folluk görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada folluk görmek rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine rivayet eder.

Rüyada yumurta kolisi görmek hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yumurta toplarken görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına işarettir.

Rüyada bir sürü yumurta görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments