Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada folluk görmek

Rüyada folluk görmek

Rüyada folluk görmek işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına alamet eder.

Rüyada folluk gördüyseniz:

  • Bazı konularda öfkenizi yansıtmanız durumunda işler daha da karışabilir.

Rüyada folluktan yumurta görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına delalettir.

Rüyada folluktan yumurta toplamak çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine delalet etmektedir.

Rüyada folluk görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada follukta yumurta görmek mevki kazanacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yumurta ve folluk görmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments