Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada folluktan yumurta görmek

Rüyada folluktan yumurta görmek

Rüyada folluktan yumurta görmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine inanılır.

Rüyada folluktan yumurta gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı işleri halletme biçimlerini anlamaya çalışmanız yeni yetenekler edinmenizi veya kafanızı rahatlatmanızı sağlayabilir.

Rüyada folluktan yumurta görmek keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada follukta yumurta görmek zararın telafi edileceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, birçok firmadan iş teklifi geleceğine delalet eder.

Rüyada yumurta ve folluk görmek parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada folluktan yumurta toplamak zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada folluk görmek çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada karga yumurtası görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kırık yumurta sarısı görmek hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, işlerinin iyi gideceğine, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada denizde yumurta görmek çok rahat edeceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments