Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada follukta yumurta görmek

Rüyada follukta yumurta görmek

Rüyada follukta yumurta görmek eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, maddi sıkıntısı olmayacağına, engellerin ortadan kalkacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada follukta yumurta gördüyseniz:

  • aşk veya evlilik hayatınızda anlaşmazlıklar olabilir.

Rüyada folluktan yumurta toplamak istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, muradın olacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada follukta yumurta görmek dertlerine derman bulacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, kötü gününü de paylaşacağına delalettir.

Rüyada folluktan yumurta görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yumurta ve folluk görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına işarettir.

Rüyada folluk görmek iş konusunda değişiklikler yapılacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiğ yumurta atmak içinin ve kafasının rahatlayacağına, sıkıntıların son bulacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına yorulur.

Rüyada yumurta ve bal görmek mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada bol yumurta görmek böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments