Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahırdan yumurta toplamak

Rüyada ahırdan yumurta toplamak

Rüyada ahırdan yumurta toplamak sevdiği kişilerden zarar göreceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ahırdan yumurta toplamak gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri planlarınızda değişiklik yapılmasını gerektirebilir.

Rüyada ahırda yumurta toplamak bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada ahırdan yumurta toplamak bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ahırda yumurta görmek gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada ahırda cımbız görmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada ahır ve hayvan görmek çok büyük bir çalışma yapılacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada ahırda öküz görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ahır yaptırmak bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada karanlık ahır görmek ağız tadı ile yaşanacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments