Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta topladığını görmek

Rüyada yumurta topladığını görmek

Rüyada yumurta topladığını görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, sağlığının geri geleceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yumurta topladığını gördüyseniz:

  • Normal koşullar altında uyumlu çalıştığınız veya rahat geçindiğiniz bir iş arkadaşınız ya da herhangi bir tanıdığınız korkunç hareketleriyle sizi şaşırtabilir.

Rüyada çürük yumurta toplamak mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sıcak yumurta toplamak bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ahırda yumurta toplamak iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, dinine bağlı kalacağına işarettir.

Rüyada kırık yumurta toplamak verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada ahırdan yumurta toplamak kişinin geçiminin zorlaşacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, ümitsizliğe delalet eder.

Rüyada tavuğun altından yumurta toplamak hem mal ve para kaybedeceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ördek yumurtası toplamak onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine işaret eder.

Rüyada ormanda yumurta toplamak o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments