Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fıstıklı kurabiye görmek

Rüyada fıstıklı kurabiye görmek

Rüyada fıstıklı kurabiye görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, aksi takdirde çok üzüleceğine, tüm özlemini gidereceğine, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, kazançlı olacağı işlere gireceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, maddi gücünün eksileceğine alamet etmektedir.

Rüyada fıstıklı kurabiye gördüyseniz:

  • Evle ilgili problemlerle ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada fıstıklı kurabiye görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına alamet eder.

Rüyada kurabiye ikram etmek aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına delalettir.

Rüyada bademli kurabiye görmek zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine delalettir.

Rüyada elmalı kurabiye görmek güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine işarettir.

Rüyada kurabiye yediğini görmek birçok firmadan iş teklifi geleceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada birinden kurabiye almak karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, yeniden can bulacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kurabiye pasta görmek zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına yorulur.

Rüyada pişmiş kurabiye görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments