Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden kurabiye almak

Rüyada birinden kurabiye almak

Rüyada birinden kurabiye almak bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada birinden kurabiye almak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda bazı kişilerden gereken desteği göremeyebilir veya gereken yardımı alamayabilirsiniz.

Rüyada çikolatalı kurabiye yemek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada fındıklı kurabiye görmek sağlık problemleri içinde olacağına, huzurunu yerine getireceğine, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine delalet eder.

Rüyada fıstıklı kurabiye görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, bolluk içinde yaşamaya, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına işarettir.

Rüyada yanmış kurabiye görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına alamet eder.

Rüyada kurabiye pasta görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, ailesini utandırmayacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tatlı kurabiye görmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada pasta ve kurabiye görmek kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada cevizli kurabiye yemek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments