Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurabiye ikram etmek

Rüyada kurabiye ikram etmek

Rüyada kurabiye ikram etmek kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurabiye ikram etmek gördüyseniz:

  • Başkalarının sizin için bir şeyler yapmasını veya işlerinizi halletmesini beklemeyin.

Rüyada kurabiye ikram etmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hasretliğin biteceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala alamet eder.

Rüyada sıcak kurabiye yemek rahatının ve huzurunun bozulacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına tabir olunur.

Rüyada tuzlu kurabiye yapmak ödeme güçlü çekeceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada pembe kurabiye görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, bol kazançlı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir tepsi kurabiye görmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada fıstıklı kurabiye görmek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Rüyada un kurabiyesi yapmak büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, problemlerin çözüme kavuşacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine yorulmaktadır.

Rüyada üzümlü kurabiye görmek tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, daima afiyette olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments