Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş kurabiye görmek

Rüyada pişmiş kurabiye görmek

Rüyada pişmiş kurabiye görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, her şeyin yenileceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş kurabiye gördüyseniz:

  • Belli konulara müdahale etmeniz veya bazı kişi ya da işleri yönlendirmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz.

Rüyada pişmiş kurabiye görmek eşit davranılacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada pişmemiş kurabiye görmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tatlı kurabiyeler görmek özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, karamsarlığa düşeceğine, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına alamet eder.

Rüyada pasta ve kurabiye görmek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, birlikteliğe başlayacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Rüyada un kurabiyesi yapmak mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kek kurabiye görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurabiye yediğini görmek ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, büyük bir işin sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kurabiye görmek yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, her şeyin durağan şekilde süreceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments