Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bademli kurabiye görmek

Rüyada bademli kurabiye görmek

Rüyada bademli kurabiye görmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine alamet eder.

Rüyada bademli kurabiye gördüyseniz:

  • O nedenle olumsuzluklara odaklanmamalı veya stresli ruh halinizi bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada bademli kurabiye görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine kurabiye vermek çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, haneye nifak gireceğine yorulur.

Rüyada kurabiye pasta görmek büyük bir saygınlık kazanacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada tatlı kurabiyeler görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurabiye yaptığını görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına yorulmaktadır.

Rüyada un kurabiyesi yediğini görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çikolatalı kurabiye yemek her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir tepsi kurabiye görmek anne baba duasının alınacağına, dünyasının bir anda değişeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments