Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurabiye yediğini görmek

Rüyada kurabiye yediğini görmek

Rüyada kurabiye yediğini görmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, haramdan ve zinadan uzak duracağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kurabiye yediğini gördüyseniz:

  • Kararsız yapıdasınız.

Rüyada kurabiye yediğini görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada un kurabiyesi yediğini görmek ekmek bulamayacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada çikolatalı kurabiye yemek rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, bunun için sabırsızlanacağına tabir olunur.

Rüyada elmalı kurabiye görmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada pişmemiş kurabiye görmek yeni işlere atılacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurabiye hamuru yapmak çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine yorulur.

Rüyada çikolatalı kurabiye yapmak birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına alamet eder.

Rüyada acıbadem kurabiyesi görmek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments