Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurabiye pasta görmek

Rüyada kurabiye pasta görmek

Rüyada kurabiye pasta görmek maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kurabiye pasta gördüyseniz:

  • Bazı durumlarda şans gerçekten yüzümüze güler.

Rüyada kurabiye pasta görmek sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine rivayet eder.

Rüyada pasta ve kurabiye görmek ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına işarettir.

Rüyada un kurabiyesi yediğini görmek çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine işarettir.

Rüyada kurabiye hamuru yapmak maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada un kurabiyesi yemek parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kek kurabiye yemek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeşit çeşit kurabiye görmek amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, sevgi göreceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pembe kurabiye görmek büyüleyeceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments