Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elmalı kurabiye görmek

Rüyada elmalı kurabiye görmek

Rüyada elmalı kurabiye görmek kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, sevdiğini söyleyeceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, hastalıkların şifa bulacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına delalet eder.

Rüyada elmalı kurabiye gördüyseniz:

  • Artık daha fazla ciddiye alındığınızı görebilirsiniz.

Rüyada elmalı kurabiye görmek sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, parasız ve işsiz kalacağına, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına yorulmaktadır.

Rüyada elmalı kurabiye yapmak yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurabiye yaptığını görmek arkadaştan görülecek faydaya, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada çikolatalı kurabiye yemek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, neredeyse kahrolacağına delalettir.

Rüyada un kurabiyesi yemek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına tabir olunur.

Rüyada tatlı kurabiye yemek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine rivayet eder.

Rüyada tuzlu kurabiye yapmak fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada kurabiye aldığını görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, hayırlı işler yapacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments