Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fıstık seçmek

Rüyada fıstık seçmek

Rüyada fıstık seçmek anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, hasta ise iyileşeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada fıstık seçmek gördüyseniz:

  • Gerçekten parlak fikirleriniz var.

Rüyada fıstık seçmek borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına delalettir.

Rüyada oda seçmek insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, korkularını yeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşarp seçmek ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, rızkının çoğalacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına rivayet eder.

Rüyada parfüm seçmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına delalettir.

Rüyada oyuncak seçmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına delalet eder.

Rüyada kendine mezar seçmek hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, önün açılacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine alamet eder.

Rüyada gömlek seçmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada çorap seçmek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments