Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşarp seçmek

Rüyada eşarp seçmek

Rüyada eşarp seçmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, dualarının kabul olacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada eşarp seçmek gördüyseniz:

  • Sizi durduracak tek şey, kendinize güvenemememizdir.

Rüyada eşarp seçmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, malvarlığının artacağına, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine delalet eder.

Rüyada zeytin seçmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik seçmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada isim seçmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada meyve seçmek sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, işlerinin azalacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına delalet eder.

Rüyada tabak seçmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına yorulur.

Rüyada araba seçmek kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada erik seçmek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, canının sıkılacağına, büyük bir makama geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments