Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oda seçmek

Rüyada oda seçmek

Rüyada oda seçmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, yorgun ve gergin günler geçireceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada oda seçmek gördüyseniz:

  • Baskılara mazur kalabilirsiniz.

Rüyada oda seçmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına işaret eder.

Rüyada saat seçmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, başının ağrıyacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına alamet eder.

Rüyada mezarlık seçmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada gömlek seçmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nar seçmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, zaferlere doymayacağına tabir olunur.

Rüyada halı seçmek hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada fındık seçmek boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğün davetiyesi seçmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments