Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oyuncak seçmek

Rüyada oyuncak seçmek

Rüyada oyuncak seçmek kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, yeni bir semte taşınılacağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına delalettir.

Rüyada oyuncak seçmek gördüyseniz:

  • Ara yol arayışı sıkıntı yaratabilir.

Rüyada oyuncak seçmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, giden birinin geri döneceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada zeytin seçmek neşesinin yerine geleceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada isim seçmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine delalettir.

Rüyada fıstık seçmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına işaret etmektedir.

Rüyada biber seçmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, işinde terfi alacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada kılıç seçmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına tabir olunur.

Rüyada meyve seçmek bir gönül ilişkisine başlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada patlıcan seçmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, mal edineceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments