Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine mezar seçmek

Rüyada kendine mezar seçmek

Rüyada kendine mezar seçmek geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, işinde aranan biri haline geleceğine, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada kendine mezar seçmek gördüyseniz:

  • Uzak yerlerden olumlu haberler alabilirsiniz.

Rüyada mezarlık seçmek küs olduğu kişilerle barışacağına, kişinin şifa bulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar yeri seçmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendine mezar seçmek son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada mezar seçmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada şemsiye seçmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, hayatının çok daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekmek seçmek saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Rüyada eş seçmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada nişan yüzüğü seçmek rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments