Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömlek seçmek

Rüyada gömlek seçmek

Rüyada gömlek seçmek hiç istemediği işlere gireceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gömlek seçmek gördüyseniz:

  • İşe biraz ara vermeniz, size ne yaptığınız, ne yapmak istediğiniz veya nasıl ilerleyeceğinizi anlamanız için zaman kazandırabilir.

Rüyada gömlek seçmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, refah düzeyinin düşeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine inanılır.

Rüyada düğün davetiyesi seçmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine işarettir.

Rüyada alyans seçmek daha fazla kazanç getireceğine, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada oda seçmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada mezarlık seçmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, hayat mücadelesini yalnız vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kravat seçmek hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine yorulur.

Rüyada mercimek seçmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, bunun için her gün şükredeceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına inanılır.

Rüyada yol seçmek şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments