Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fırtınalı yağmur görmek

Rüyada fırtınalı yağmur görmek

Rüyada fırtınalı yağmur görmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada fırtınalı yağmur gördüyseniz:

  • Romantizm hayatınızı renklendirebilir.

Rüyada yağmur fırtına görmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına tabir olunur.

Rüyada fırtına yağmur görmek neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, işinden ekmeğinden olacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına alamet eder.

Rüyada kar yağmur fırtına görmek onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur ve fırtına görmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine, iyi bir aile reisi ve baba olacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmur fırtınası görmek kısmetinin her zaman açık olacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine işarettir.

Rüyada fırtınalı yağmur görmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmurlu fırtına görmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine alamet eder.

Rüyada deniz ve fırtına görmek kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments