Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur fırtınası görmek

Rüyada yağmur fırtınası görmek

Rüyada yağmur fırtınası görmek kendini dinine daha fazla vereceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, sevinç ve sürura, ona dört elle gönülden bağlanacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, özgüveninin artacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine yorulur.

Rüyada yağmur fırtınası gördüyseniz:

  • Tartışmalara başlamadan önce aslen ne istediğinizi bilmenizde fayda var.

Rüyada yağmurlu fırtına görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur fırtınası görmek daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, eğitimlerinin iyi olacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına delalet etmektedir.

Rüyada yağmur fırtına görmek kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına delalet eder.

Rüyada kar yağmur fırtına görmek malvarlığının çok daha artacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fırtına yağmur görmek çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına işaret eder.

Rüyada fırtınalı yağmur görmek hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmur ve fırtına görmek kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada fırtına hortum çıktığını görmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments