Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar yağmur fırtına görmek

Rüyada kar yağmur fırtına görmek

Rüyada kar yağmur fırtına görmek sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Rüyada kar yağmur fırtına gördüyseniz:

  • Duyacağınız ani duygusal itilimleri aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Rüyada kar yağmur fırtına görmek emeklerinin boşa gideceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine delalet eder.

Rüyada yağmur fırtınası görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada yağmurlu fırtına görmek iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada fırtınalı yağmur görmek malının ve parasının da artacağına, hastalıklarının biteceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada fırtına yağmur görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, kırgınlıkların geçeceğine yorulur.

Rüyada yağmur fırtına görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine işaret eder.

Rüyada yağmur ve fırtına görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kar fırtınası görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments