Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurlu fırtına görmek

Rüyada yağmurlu fırtına görmek

Rüyada yağmurlu fırtına görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına işarettir.

Rüyada yağmurlu fırtına gördüyseniz:

  • Dikkatli olun, hata yapmamaya özen gösterin.

Rüyada kar yağmur fırtına görmek hasta ve zor geçireceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine yorulur.

Rüyada fırtına yağmur görmek küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine inanılır.

Rüyada fırtınalı yağmur görmek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmur ve fırtına görmek iyi şartlara kavuşacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine inanılır.

Rüyada yağmur fırtınası görmek stresinin çoğalacağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına yorulur.

Rüyada yağmur fırtına görmek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına delalettir.

Rüyada yağmurlu fırtına görmek bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fırtına sesi duymak ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments