Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur fırtına görmek

Rüyada yağmur fırtına görmek

Rüyada yağmur fırtına görmek yeni bir ilişki yaşanacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına delalettir.

Rüyada yağmur fırtına gördüyseniz:

  • Tutkulu yaklaşımlar tanınmanızı ya da imajınızı güçlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada yağmur fırtına görmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine işarettir.

Rüyada yağmurlu fırtına görmek çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına delalettir.

Rüyada fırtına yağmur görmek böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kar yağmur fırtına görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine yorulur.

Rüyada yağmur fırtınası görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, destek göreceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına yorulur.

Rüyada fırtınalı yağmur görmek dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine tabir olunur.

Rüyada yağmur ve fırtına görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada fırtınada sürüklenmek büyük zorluklar yaşayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments