Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz ve fırtına görmek

Rüyada deniz ve fırtına görmek

Rüyada deniz ve fırtına görmek eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, büyük mutluluklar yaşayacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, kazancının çoğalacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz ve fırtına gördüyseniz:

  • Suçlama, eleştiri veya şikayetleriniz sonrasında karşı tarafı sakinleştirmek uzun zaman alabilir.

Rüyada denizde fırtına olduğunu görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dalgalı fırtınalı deniz görmek bununla kalmayarak iflas edeceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına inanılır.

Rüyada fırtınalı bir deniz görmek aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada deniz fırtınası görmek çevrenizden takdir görmeye, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada deniz fırtına görmek kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine rivayet eder.

Rüyada fırtınalı deniz görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada fırtınalı dalgalı deniz görmek kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, bütçesinin genişleyeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizi fırtınalı görmek umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments