Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fırtına yağmur görmek

Rüyada fırtına yağmur görmek

Rüyada fırtına yağmur görmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, hastalıktan şifa bulmaya, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına tabir olunur.

Rüyada fırtına yağmur gördüyseniz:

  • Olaylar sizi işlemez hale getirebilir.

Rüyada yağmur fırtına görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yağmurlu fırtına görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada fırtınalı yağmur görmek hem geleceğinin güzel olacağına, çözümlere kavuşacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye alamet etmektedir.

Rüyada yağmur ve fırtına görmek çok sevineceğine, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, asla yüksünmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kar yağmur fırtına görmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına delalettir.

Rüyada fırtına yağmur görmek kazancın yetmez olacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına alamet eder.

Rüyada yağmur fırtınası görmek bazı başka desteklere kavuşacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fırtınayla uçmak yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, başarılı işlere imza atılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments