Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur ve fırtına görmek

Rüyada yağmur ve fırtına görmek

Rüyada yağmur ve fırtına görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, âlim kimselerden feyz alacağına, iyi zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine rivayet eder.

Rüyada yağmur ve fırtına gördüyseniz:

  • Gergin ortamlar veya bazı değişiklikler ufak tefek hasar veya yaralanma sebebi olabilir.

Rüyada yağmurlu fırtına görmek rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına delalet eder.

Rüyada yağmur fırtına görmek isabetli girişimlerde bulunacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine rivayet eder.

Rüyada yağmur ve fırtına görmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine işarettir.

Rüyada fırtınalı yağmur görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına yorulur.

Rüyada yağmur fırtınası görmek farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına tabir olunur.

Rüyada fırtına yağmur görmek evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kar yağmur fırtına görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada çok büyük fırtına görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments