Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fırtınayla uçmak

Rüyada fırtınayla uçmak

Rüyada fırtınayla uçmak güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, çok güzel günler görüleceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada fırtınayla uçmak gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası aleyhinize gelişebilir, aşırılıklardan kaçının.

Rüyada fırtınayla uçmak yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada fırtınada uçmak iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada fırtınalı kar görmek sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada fırtınada gemi görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine alamet eder.

Rüyada fırtına sesi duymak zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deniz fırtınası görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine inanılır.

Rüyada fırtınada sürüklenmek yeni bir ev alınacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada fırtınada gemide olmak bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, büyük atılımların yapılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments